+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XII. kerület, Istenhegy
Alapterület
57 m2
Irányár
80.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
298488

TETŐTERASZ ÉS KERTKAPCSOLAT ÉS MINDEZ EGY LAKÁSHOZ TARTOZIK

Leírás

Találja meg álmai otthonát a népszerű Diana utcában! Megvételre kínálunk egy kiváló elhelyezkedésű teraszos lakást a XII. kerületben. Bár a lakás földszinti elhelyezkedésű, mégis rendkívül világos és kényelmes.

Az 57 m2-es lakás egy gyönyörűen karbantartott, kétszintes, tégla építésű társasházban található, amelynek lakóközössége igazán barátságos és figyelmes. Az ingatlan 2+félszobás, így ideális otthon lehet egy kis családnak vagy egy pár számára.

Az ingatlan különlegessége a garázs felett található, saját használatú tetőterasz, amely igazi kikapcsolódási lehetőséget biztosít az új tulajdonosok számára.

Az ingatlan felújítandó, de a redőnyös fa nyílászárók és a parketta mind jó állapotban vannak. A fűtést bélelt gáz kazánról radiátorokkal biztosítják, míg a meleg víz ellátást villanybojler biztosítja. A közös költség tartalmazza a vízfogyasztást és csak 22.000 Ft/hó.

A környék kiválóan megközelíthető, számos autóbusz áll rendelkezésre a közlekedéshez. A környéken számos oktatási és gyermekintézmény található, így a gyerekeknek sem kell messzire menniük az iskolába vagy az óvodába.

Az ingatlanhoz két felszíni gépkocsi beálló is tartozik, és az utcán ingyenesen parkolhat. A bevásárláshoz számos lehetőség adódik, hiszen gyalogosan is elérhető a CBA és a Tesco.

Ne habozzon, ha egy jó elhelyezkedésű, világos és kényelmes otthonra vágyik! Jöjjön el és tekintse meg ezt a remek ajánlatot a XII. kerületben. Az ingatlanhoz kötelezően meg kell vásárolni a garázst és a tárolót is. Az árak: garázs 15 MFt., tároló 6 MFt.

Aki közkedvelt, értékálló környezetben szeretne lakást venni, megtalálta ingatlanát.

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok