+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XXIII. kerület, Soroksár
Alapterület
140 m2
Irányár
69.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
281498

Jó állapotban lévő kétgenerációs családi ház Soroksáron

Leírás

Soroksár csendes utcájában eladóvá vált egy 140 nm-es, 6 szobás, tégla építésű családi ház, amely méretét és elosztását tekintve két generáció számára is megfelelő lehet. A ház műszakilag teljesen felújított és szépen karbantartott. A felújítás során többek között megtörtént a vezetékek cseréje, új nyílászárók, valamint redőnyök kerültek beszerelésre.
A sok faanyagnak és a lambériás megoldásnak köszönhetően a ház otthonos, barátságos hangulatú.

A házba belépve találjuk az előszobát, majd onnan tovább haladva az étkezőt és a konyhát, valamint a nappalit és a fürdőszobát. Szintén a földszinten található még egy konyha, étkezősarokkal és egy nappali. Az egyik földszinti nappaliból lépcső vezet fel az emeletre, ahol egy nappalit, 3 szobát, egy fürdőszobát, külön wc-t, valamint több kisebb tárolóhelyiséget találunk. A jelenleg gardróbnak használt helyiségből akár konyha is kialakítható. A fűtést gáz cirkó biztosítja, de működőképes kályha lévén akár azzal is biztosíthatjuk az otthon melegét.

A szépen gondozott, 254 nm-es kertben fúrt kút, grillező, kerti tároló, valamint kerti medencének kialakított hely található. A kőkerítésnek köszönhetően egyik szomszédból sincs átlátás a telekre, így a kert teljesen elszeparált.
A közelben bölcsőde, óvoda, iskola, több bevásárlási lehetőség található.

Kapcsolati adatok

Horváth Évi

Horváth Évi

Értékesítő

+36-30-746 6115

shellyke22@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok