+36 (30) 2 173 004

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
I. kerület, Víziváros, Bem rakpart
Alapterület
105 m2
Irányár
944.240 Ft / hó
Hirdetés azonosító
315628

BEM RAKPARTON , PARLAMENTRE PANORÁMÁS LUXUSLAKÁS KIADÓ

Leírás


Bámulatos kilátás, exkluzív otthon! A Duna partján, a Parlamenttel szemben, a Bem rakparton található 105 négyzetméteres luxuslakás most kiadó!

Kifinomult Elegancia és Praktikus Terek:

Ez a 2024-ben felújított és teljesen berendezett lakás a belsőépítészeti megoldások tökéletes harmóniáját és letisztultságát ötvözi. Átjárható terek, magas belmagasság és a napfény árnyalatai teremtenek elegáns környezetet.

Álomhely a Budai Parton:

Az otthona belső terei tágasak és praktikusak. A halból nyíló élettérből könnyedén eljuthat a nappaliba, ahol két hálószoba és a fürdőszoba várja Önt. A különálló mosdó és a hangulatos erkélyről nyíló konyha teszi teljessé az otthont, amelyet egy gardróbszoba tesz kényelmessé.

Csodálatos Kilátás minden Szobából:

A nappaliból és a hálószobákból gyönyörű kilátás nyílik a környék ikonikus helyszíneire, beleértve a Gellért-hegyet, a Margit hidat, valamint a Parlament épületét.

Kényelmi Szolgáltatások:

A tulajdonos a lakás folyamatos karbantartásáról gondoskodik, heti egy takarítást biztosít ami a bérlőt terheli.

Kiváló Elhelyezkedés:

A lakás közelsége a Batthyány tér közlekedési csomópontjához, valamint a Margit-szigethez és a városközponthoz előnyt jelent. Üzletek, piac, éttermek és tömegközlekedési lehetőségek gyalogosan elérhetőek.

Ne maradjon le erről a ritka lehetőségről! Foglalja le most ezt a luxusotthont, és élvezze a Budapest egyik legszebb panorámáját minden nap!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok