+36 (30) 2 173 004

Budapest - Kiadó Ház

Elhelyezkedés
II. kerület, Szépvölgy
Alapterület
220 m2
Irányár
2.300 € / hó
Hirdetés azonosító
299434

Fedezze fel a nyugalom és a természet harmóniáját a II. kerületben található Lakóparkban!

Leírás

Csodálatos panorámával rendelkező, természetvédelmi terület szélén fekvő telkünk biztosítja a bérlőknek a szép környezetben való kikapcsolódás lehetőségét. A környezet különösen ideális gyermekes családok számára.

A Lakópark igényesen kialakított, csendes zöldövezetben található házai és lakásai /apartmanjai/ a bérlők számára teljes kényelmet és biztonságot nyújtanak a 24 órás őrző-védő szolgálattal. A Lakópark 13 kétszintes, mélygarázsos házból áll, 11 db kétszintes ház (kb. 220 m2) és 4 db lakás (egyszintes) (kb. 110 m2) áll rendelkezésre. A házakban és lakásokban találhatóak nappalik, étkezők, konyhák, hálószobák, fürdőszobák, gardróbok, tárolók, mosókonyhák, teraszok és garázsok (2 db gépkocsi férőhellyel).

A bérlők számára önálló kertrész is tartozik a házakhoz és lakásokhoz, a kertek gondozására, a hó eltakarítására és a kisebb javítások elvégzésére pedig gondnoki szolgálat áll rendelkezésre.

A kiadó házak (1. és 12. épület) bérleti díja 2.300,- EUR/hó + ÁFA/ház, közös költséggel 100,- EUR/hó + ÁFA/ház és a rezsi költséggel, melynek fizetése előre egyeztetett időszakokban történik.

A szerződés aláírásakor három havi bérleti díjat kérünk biztosítékként.

Ha Ön is szeretné élvezni a nyugalom és a természet harmóniáját, forduljon hozzánk bizalommal további információkért. A Lakópark Budán, a Szépvölgyi út közelében várja Önt!

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok