+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Országút, Kapás utca
Alapterület
81 m2
Irányár
119.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
320477

Eladó Lakás a Kapás utca és a Margit körút sarkán - A Te Álomotthonod Vár!

Leírás

Szeretnéd megteremteni álmaid otthonát Budapest szívében? Most itt a lehetőség! A Kapás utca és a Margit körút találkozásánál egy exkluzív, legfelső emeleti, 82 m²-es, erkélyes lakás vár Rád, ami jelenleg felújítás alatt áll. Ez az ingatlan egy üres vászon, amit saját ízlésed és igényeid szerint alakíthatsz ki.

Még saját igényeid szerint alakítható - Ragadd meg a lehetőséget!

A felújítás során nemcsak esztétikai, hanem műszaki szempontból is teljesen megújul a lakás, összhangban a társasházban végzett munkálatokkal. Az elmúlt években felújították az elektromos hálózatot, jelenleg pedig a tető és a függőfolyosók korszerűsítése zajlik, így biztos lehetsz benne, hogy egy modern, minden igényt kielégítő otthonba költözhetsz.

Kiváló elhelyezkedés - Minden karnyújtásnyira!

A lakás a város egyik legkeresettebb részén található, ahol minden szükséges szolgáltatás pár lépésre elérhető. Üzletek, éttermek, kávézók, gyógyszertár - mind csak egy karnyújtásnyira. Pár perc sétával vagy tömegközlekedéssel könnyedén eljuthatsz a Mechwart ligetbe vagy a Szél Kálmán térre, így a város lüktető élete mindig a közelben lesz.

Minőségi anyagok és modern technológia

A felújítás során csak a legjobb anyagok kerülnek felhasználásra. VEKA profilos műanyag nyílászárók, 3 rétegű üvegezéssel, szúnyoghálóval és redőnnyel gondoskodnak a csendes és energiatakarékos otthonról. A kondenzációs gázkazán és a hűtő/fűtő klíma garantálja a lakás ideális hőmérsékletét egész évben. A modern LED világítás pedig nemcsak energiatakarékos, hanem hangulatos fényt is biztosít.

Szabadon választható burkolatok - Alakítsd ki a saját stílusod!

Most még lehetőséged van a burkolatok kiválasztására, így teljes mértékben a saját ízlésedhez igazíthatod az otthonodat. Legyen szó elegáns márványról, meleg fa burkolatról vagy modern csempéről, itt minden álmod valóra válhat.

Engedélyezett Airbnb - Befektetők figyelmébe!

A társasházban engedélyezett az Airbnb, így akár befektetésként is tökéletes választás lehet ez a lakás. Budapest népszerű turista célpont, így garantált a magas kihasználtság és a biztos bevétel.

Per-, teher- és igénymentes ingatlan

Az ingatlan jogilag rendezett, per-, teher- és igénymentes, így azonnal birtokba veheted.

Irányár: 119,9 millió forint

Ez az ár a kulcsrakész, felújított állapotra vonatkozik. Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget, és teremtsd meg álmaid otthonát Budapest egyik legjobb részén!

Lépj kapcsolatba velünk még ma, és ismerd meg ezt az egyedülálló ingatlant!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok

Hívás