+36 (30) 2 173 004

Budapest - Kiadó Iroda

Elhelyezkedés
III. kerület, Aquincum, Szentendrei út
Alapterület
114 m2
Irányár
399.900 Ft / hó
Hirdetés azonosító
314749

Kiadó irodák Budapest III. kerületében, Szentendrei úton

Leírás

Kiváló lehetőség vállalkozásának!
Budapest III. kerületében, a Szentendrei úton található irodaházban tárgyalóval és három szabad irodával várjuk új bérlőinket.

Összes bérelhető terület: 114,26 nm
Minimum bérelhető: 16.23 nm

Az irodák bérlési díja versenyképes, mindössze 3500 Ft/nm + ÁFA/hó. A rezsiköltségek átláthatóak és kedvezőek: nyáron kb. 600 Ft/nm/hó + ÁFA, télen kb. 1600 Ft/nm/hó + ÁFA.
Ez a költség tartalmazza a fűtés/hűtés, villany, víz és csatornadíj, közös tér takarítás, klíma karbantartás, riasztó távfelügyelet, lábtörlő csere, biztosítás, hulladék szállítás költségeit.

Az irodaházban kényelmes közös étkezőhelyiség áll rendelkezésre, ahol saját hűtőszekrényt is elhelyezhet. Az internet szolgáltatását saját vagy a vendég WIFI-vel veheti igénybe.

A bérlési feltételek rugalmasak, ideálisak mind a kisebb, mind a nagyobb vállalkozások számára. Az irodaház könnyen megközelíthető, és a környék kiváló infrastruktúrával rendelkezik.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, hogy megtekintse ezeket a szabad irodákat és részleteket egyeztethessen munkatársainkkal!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Kiss Andrea

Kiss Andrea

Értékesítési vezető

+3630-2173004-

kiss.andrea69@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok