+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Albertfalva
Alapterület
95 m2
Irányár
109.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
296970

DUNAI PANORÁMÁS, BELSŐKÉTSZINTES, ÚJÉPÍTÉSŰ LAKÁS

Leírás

Az épület legfelső szintjén elhelyezkedő lakás alsó szintjén a tágas nappali, háló, dolgozó sarok, a konyha, a fürdő+WC, vendég WC és a Dunára panorámás, intim 25nm-es erkély kapott helyet.
A lakás jellegzetessége, az impozáns, 55nm galéria, ami igény szerint szeparálható, 2-3 helyiség kialakítására is ideális, ezen a szinten még egy fürdő+WC és egy 10 nm gardrób is emeli komfort érzetünket. A fenti szinten ki lehet jutni egy ráccsal teljesen leválasztott folyosóra /erkély céljára is megfelelő/, ami kizárólag ehhez a lakáshoz tartozik. Szintén a lakáshoz tartozik egy fedett udvari gépkocsi beálló, amely benne van az árban!

Az épület a legmodernebb gépészettel szerelt, hőszivattyús, energiaház jellegéből adódóan a rezsi igen alacsony, hűtő- fűtő rendszerű, így klíma berendezés szükségtelen, radiátorok nincsenek.

Az ingatlan kíváló lokációval és infrastruktúrával rendelkezik: 3 perc sétára van a Savoya park, ahol a fonódó villamos végállomása is található. Innen indul egy csodálatos panorámájú kerékpárút, végig a Duna parton, ( ahol hamarosan egy gyönyörű sétány kerül kialakításra, egészen a Kopaszi gátig, 3,5 km hosszan) melyen 10 perc alatt a belvárosba lehet kerekezni akadálytalanul, valamint közvetlen szomszédságában van egy vadonatúj szabadidő park mely minden rekreációs igényt kielégít.
Az ingatlan tökéletesen alkalmas irodai, üzleti tevékenység kialakítására is.
Azonnal költözhető.

Autóval 10 perc alatt elérhető a város központi része, de a másik irányban pillanatok alatt fel lehet csatlakozni az M6 és M0 autópályára illetve autóútra, tehát nem kell átvergődni az egész városon, ha el akarjuk hagyni Budapestet.

Még rengeteg előnyt lehetne felsorolni, de javaslom tekintse meg személyesen!
Legyen Őn az első lakója ennek a kivételes ingatlannak!

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok