+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Ház

Elhelyezkedés
XVII. kerület
Alapterület
220 m2
Irányár
77.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
312577

Eladó Családi ház a XVII. kerületben

Leírás

Éld át a Harmóniát és Nyugalmat ebben az Egyedülálló Otthonban!
Keresel egy helyet, ahol a csend és a zöld környezet eggyé válik a városi élet pezsgésével? Akkor ne keress tovább! Ez az elbűvölő családi ház csendes, zöld mellékutcában található, mégis könnyen megközelíthető távolságban Rákoskeresztúr központjától.

Ez a tégla építésű otthon minden igényt kielégít. Garázs, autóbeálló és egy tágas, száraz pince (30m2) biztosítja a kényelmes életérzést. Az ősfás kert szerszámtárolóval is rendelkezik, mely szerepel a földhivatali térképen, így minden apró részletében átgondolt és gondosan tervezett.
Az ingatlan legfőbb előnye az elhelyezkedése. Orvosi rendelő, piac, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedési központ mind mind sétatávolságra vannak! Egy hely, ahol minden kéznél van, mégis távol a város zajától.
Ha befektető vagy, itt az ideális lehetőség számodra! A lokáció az egyetlen dolog, amit később már nem lehet változtatni, minden más cserélhető, átépíthető, felújítható! Akár két generációnak is megfelelő, mivel az egyik lakrész külön bejárattal és külön fürdőszobával rendelkezik.
Ne hagyd ki ezt a különleges lehetőséget! Fedezd fel ezt az otthont, ahol a nyugalom és a funkcionalitás találkozik, és élvezd az élet minden pillanatát!

Az ingatlannal kapcsolatban szinte bármilyen kérdésre tudok válaszolni.
Várom hívását, ha szeretné megnézni vagy további kérdései lennének!
Rugalmasan megtekinthető, akár hétvégén is.

Kapcsolati adatok

Kiss Andrea

Kiss Andrea

Értékesítési vezető

+3630-2173004-

kiss.andrea69@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok