+36 (30) 2 173 004

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Rózsadomb, Borbolya utca
Alapterület
64 m2
Irányár
330.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
313758

Kiadó Lakás a Rózsadomb Zöldövezetében

Leírás

Felfedezheti a Rózsadomb varázslatos csendjét ebben a felújított, 2,5 szobás lakásban, mely egy nyugodt mellékutcában található a II. kerületben. A 60 nm-es tér mellett egy 10 nm-es keleti tájolású loggia is helyet kapott, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a budai várra.

Az elhelyezkedés ideális: közel Gül Baba türbéjéhez, könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel vagy akár autóval is. A környéken intézmények és szolgáltatások is könnyen elérhetőek.

A lakás világos és napfényben úszik, külön mérőről üzemelő hőszivattyús mennyezeti hűtés-fűtés gondoskodik a kellemes hőmérsékletről egész évben. Hőszigetelt ablakok biztosítják a csendet és a kényelmet.

A fürdőszobában sarokkád és zuhanyzó is rendelkezésre áll, míg a WC külön helyiségben található. A lakás bútorozott, de igény szerint más berendezések is rendelkezésre állnak, beleértve a TV-t, mosó-szárítógépet, mosogatógépet, hűtőt és mikrót.

Parkolási lehetőség is biztosított a lakáshoz tartozó önálló garázzsal, amelybe akár egy egyterű autó is elfér.

Nettó bérleti díj: 330000 Ft / hó, számlaadás lehetséges kérésre. Garázs bérlése: 50000 Ft / hó. Rendszeres takarítás is igényelhető.

Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget! Érdeklődjön még ma!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok