+36 (30) 2 173 004

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Rózsadomb, Cserje utca
Alapterület
95 m2
Irányár
899.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
315603

LUXUS LAKÁS KIADÓ A RÓZSADOMBON

Leírás

Egyedülálló lehetőség a Rózsadombon! Klasszikus stílus és kényelem találkozik ebben a lenyűgöző, nettó 95 m2-es, 3 szobás, teraszos, kertkapcsolatos álomotthonban.

A lakás luxusát a legmagasabb minőségű anyagok biztosítják: spanyol hidegburkolatok, olasz szaniterek, német melegburkolat, és brit tapéták alkotják a tökéletes harmóniát. Az egyedileg tervezett beépített design bútorok és a rejtett hangulatvilágítás még emeli az exkluzív atmoszférát. A mennyezetbe integrált professzionális hangrendszer pedig garantálja, hogy minden pillanatban tökéletes zenei kíséretben legyünk.

Minden szoba klimatizált, így az évszakok változásai sem befolyásolják a komfortot. A korszerű kondenzációs kazán pedig gondoskodik a hatékony fűtésről.

A lakáshoz tartozik egy kb. 28 m2-es intim terasz, amely egyenesen a kertbe vezet. Ez a terasz ideális helyszín baráti összejövetelekhez, grillezésekhez, vagy akár egy csendes délutáni olvasáshoz.

A lakáshoz tartozik egy teremgarázs hely, amely igény esetén bérelhető (100 EUR).

Ez a lakás elsősorban az igényes egyedülállóknak és pároknak szól, akik szeretnék megtalálni az otthonukat a Rózsadomb szívében.

Bérleti díj: 2.200 EUR

Közös költség & rezsi: +200 EUR

Egy havi bérleti díj és két havi kaució, valamint közjegyzői okiratba foglalt kiköltözési nyilatkozat ellenében vehető birtokba. Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok