+36 (30) 2 173 004

Budapest - Kiadó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Országút
Alapterület
72 m2
Irányár
490.000 Ft / hó
Hirdetés azonosító
316085

Kiadó luxuslakás a Mammut közelében

Leírás



Fedezze fel ezt a kivételes, 2010-ben átadott, 72 nm-es lakást, mely a társasház első emeletén helyezkedik el.
A lakás tágas, 12 nm erkélyéről lenyűgöző kilátás nyílik a környező zöld területekre. Az amerikai konyhás nappali ideális helyszín a családi és baráti összejövetelekhez, míg a két hálószoba biztosítja a magánélet intim terét.

Az ingatlan Buda szívében, mindössze 400 méterre a Szél Kálmán tértől található, Budapest legzöldebb övezetében. A társasház nyéltelken elhelyezkedve garantálja a csendes, zavartalan környezetet, távol az utcai zajoktól. A lakók számára saját közösségi udvar és játszótér is rendelkezésre áll, ami tökéletes helyszínt biztosít a szabadidő aktív eltöltéséhez.

Az ingatlanhoz tartozik egy fűtött teremgarázsban található parkolóhely is. A hideg hónapokban a fűthető kihajtó út biztosítja a biztonságos és kényelmes közlekedést.
A lakók kényelmét egy megbízható Schindler lift szolgálja, míg a társasház tisztaságáról és a közösségi kert karbantartásáról egy saját kertész- és karbantartó csapat gondoskodik.

A környék ellátottsága kiváló; a Fény utcai piac, valamint a Mammut és Rózsakert bevásárlóközpontok gyalogosan elérhető távolságban vannak. Bölcsőde, óvoda, általános iskola és gimnázium szintén könnyedén megközelíthetőek.

Élje át a városi élet nyugalmát zöld környezetben! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és ismerje meg közelebbről ezt az exkluzív otthont!

Kapcsolati adatok

Kiss Andrea

Kiss Andrea

Értékesítési vezető

+3630-2173004-

kiss.andrea69@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok