+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
II. kerület, Országút
Alapterület
99 m2
Irányár
119.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
308080

Eladó Millenáris parkra néző gyönyörű lakás!

Leírás

A 99+2 m2-es ingatlan ideális otthont kínál a város szívében. A 2. emeleti lakás nyugati tájolású, így napfény önti el egész nap. A lakás 3 hálószobával, 2 fürdőszobával, konyhával és kamrával rendelkezik, valamint egy tágas nappalival.

A lakás elrendezése tökéletes: három különnyíló hálószoba és a nappali biztosítják a kényelmes életteret. A teljes fürdőszoba, a konyha és a kamra mellett az erkély is a lakás része, ideális reggeli kávézásra vagy esti pohár borozásra. Az óriási ablakoknak köszönhetően a lakás mindig világos és barátságos.

Az ingatlan további előnyeit a hálószobákban és a folyosón elhelyezett alvó és tároló galériák növelik, így azok nem csak praktikusak, de a lakás nagypolgári hangulatát is megtartják. Az egyedi mérők minden közműfogyasztást pontosan nyilvántartanak, és a lakás rendelkezik bélelt kéménnyel, szabványosított gázcsatlakozással és kondenzációs cirkóval.

A ház rendezett és lifttel felszerelt, folyamatosan karbantartott. A környék minden szempontból tökéletes: a lakás közel van a város központjához, a Mammut bevásárlóközponthoz, kávézókhoz, sétálóutcához és parkokhoz.
A közlekedés kiváló, a villamos csak pár lépésre található, és könnyen elérhetőek a Nyugati, Keleti és Déli pályaudvarok is. A Margit-sziget mindössze 2 megállóra van, a Mechwart ligettől pedig a 11-es busz pár perc alatt az erdőbe visz. A környéken számos óvoda és iskola található.

A parkolás könnyen megoldható a környező utcákban, és az ingatlanhoz tartozik egy őrzött parkoló a szomszédos telken, valamint egy zárt verzió a Millenáris alatt.
Az ingatlan ideális választás lehet befektetésre, irodának vagy nagycsaládosoknak.
Ne hagyja ki ezt a kivételes lehetőséget, nézze meg a lakást, és tegyen ajánlatot még ma!

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok