+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Sasad
Alapterület
98 m2
Irányár
124.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
309521

Angol Vidéki Stílusú Elegáns Lakás Eladó Sasadon

Leírás

Üdvözöljük a békés Sasadon, ahol egy varázslatos, angol vidékies stílusban megálmodott, frissen felújított első emeleti lakás várja új tulajdonosát. Ez a 98 négyzetméteres otthon kivételes elrendezésével és zöld környezetével az ideális választás lehet családok, vagy azok számára, akik a nyugodt otthonra vágynak a város zajától távol.

Az ingatlan napfényes és tágas, 3 hálószobával és 1 félszobával rendelkezik, melyek mindegyike kényelmes helyet kínál a pihenéshez és kikapcsolódáshoz. A nappaliban található működő márvány kandalló meleget és kellemes hangulatot biztosít.

A lakás három szobája és két 7 nm-es erkélye déli irányba néz, kertre nyílik, míg a negyedik szoba keletre tekint. A jakuzzis fürdőszobában található WC és két mosdó a luxus és kényelem jegyében szolgálja az itt lakókat.

A konyha és az étkező nyugati irányba néz, gyönyörű kilátással a kertre. A lakás konyhája modern és jól felszerelt, és igény szerint a nappali könnyen összenyitható a konyhával vagy a kis szobával.

A lakás fűtését és meleg vízellátását egy frissen kialakított elektromos kazán biztosítja. Az 2020-ban történt felújítás során az összes elektromos vezeték ki lett cserélve, és a társasház teteje is felújításra került.

Az ingatlanhoz egy 18 nm garázs és egy 133 nm kizárólagos használatú kert is tartozik. A garázs kényelmesen megközelíthető a lépcsőházból, és a téli hónapokban fűtőszál gondoskodik a behajtás kényelméről.

A környék gyorsan megújul, és intelligens, barátságos szomszédok lakják. A közelben szép park és nagy játszótér található, ahol a család jól érezheti magát. A környék biztonságos, és az utcán a parkolás ingyenes.

A közlekedés is kiváló, a M4 metróval, 53, 139, 88 és 8E buszokkal könnyen elérhető a városközpont és a Kelenföldi vasútállomás is pár percre van. Az autóval könnyen eljuthatunk a belvárosba vagy az M1/M7 útvonalon a Balatonra.

Ne hagyja ki ezt a különleges lehetőséget! Hívjon minket most, és ismerje meg közelebbről ezt az egyedülálló otthont Sasadon.






Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok