+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
III. kerület, Csillaghegy
Alapterület
80 m2
Irányár
69.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
313107

Eladó Egyedülálló Ingatlan Csillaghegy Szívében – Otthonos Háromszobás Lakás Fedett Garázzsal

Leírás

Fedezze fel ezt a ritka lehetőséget Csillaghegy kedvelt részén, ahol egy tágas, 80,34 m²-es, földszinti lakás várja új tulajdonosait egy kétszintes, családi házban.
Az ingatlan két szobát, egy félszobát, konyhát, fürdőszobát, különálló WC-t, előteret, tárolót, valamint egy fedett garázst (380 V - ipari áram) kínál, biztosítva ezzel a kényelmet és funkcionalitást, amire csak vágyhat.

Az ingatlanhoz tartozik a 688 m²-es telek egyharmada, ami ígéretes lehetőséget kínál egy személyre szabott kert kialakítására, a jelenlegi közös használatú kerttel együtt, aminek megosztása már folyamatban van.

A lakás számos kényelmi jellemzővel büszkélkedhet, mint például központi fűtés, gáz cirkó, wifis villanybojler, így az összkomfort garantált. A jó állapotú lakás igény szerint felújítható, lehetővé téve az új tulajdonosok számára, hogy saját ízlésükre formálják.

Az elhelyezkedés nem hagy kívánnivalót maga után: az ingatlan 100 méterre található az iskolától és a buszmegállótól, közel a HÉV megállóhoz, gyógyszertárhoz és boltokhoz Csillaghegy frekventált helyén, így mindennapi szükségletei könnyedén elérhetőek lesznek.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthonra találjon Csillaghegy varázslatos környezetében. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy megtekinthesse ezt a különleges ingatlant!

Kapcsolati adatok

Kiss Andrea

Kiss Andrea

Értékesítési vezető

+3630-2173004-

kiss.andrea69@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok