+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Kelenföld
Alapterület
61 m2
Irányár
61.900.000 Ft
Hirdetés azonosító
315203

FELÚJÍTOTT KELENFÖLDI, KÖRBENAPOZOTT LAKÁST KÍNÁLUNK ELADÁSRA!

Leírás

A XI. kerület közkedvelt részén, a Bikás park közelében, a Halmi utca Bartók Béla út felőli végén eladó tégla építésű, 3 szintes (alagsor, magasföldszint, 1. emelet), társasházban egy 1. emeleti, felújított, 60m2-es, világos saroklakás.
A belmagassága 3 m. A lakás 10 éve teljeskörűen fel lett újítva saját részre. A felújítás magába foglalta a nyílászárók cseréjét, a fűtési rendszer korszerűsítését, a víz-, szennyvíz-, villany- és gázvezetékek cseréjét. A konyha ,előszoba hidegburkolata alatt padlófűtés teszi kellemesen komfortossá.
A közös költség csupán 15.000Ft (szemétszállítás, lépcsőházi világítás, lépcsőházi takarítás, felújítási alap, közösképviseleti díj, társasházi biztosítás).

A környék infrastruktúrája kiváló, a 19, 49 villamosok megállója, a 7, 114, 213, 214, 153, 58 buszok megállója , az M4 Bikás parki megállója, Kelenföldi Pályaudvar minden a közelben található.
Autóval az M1, M7 autópálya gyorsan elérhető. A közelben iskola, óvoda, bölcsőde, számos játszótér, élelmiszerbolt, bevásárló központ (Etele Plaza, Allee), kávézók, cukrászdák, rendelők, kórház, gyógyszertár, piac is van. Kikapcsolódásra és sportolásra remek lehetőség a közeli Bikás park, de biciklivel a Kopaszi gát is könnyen elérhető.
Az ingatlan per- és tehermentes, jelenleg lakott, de rövid időn belül birtokba vehető.
Elsősorban családoknak , fiataloknak ajánlom saját, de befektetési célra is kiváló!

Az ingatlanban személyesen jártam, így szinte minden kérdésre tudok válaszolni!
Rugalmasan megtekinthető akár hétvégén is, kérjen időpontot mert hamar gazdára fog találni ez a kedves lakás!

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok