+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Műegyetem környéke
Alapterület
70 m2
Irányár
72.500.000 Ft
Hirdetés azonosító
305329

Hangulatos és Nyugodt Életstílus a Gellért Fürdő Mellett!

Leírás

Ezen a varázslatos helyen található egy 70 négyzetméteres lakás, amely egyszerre kínálja Budapest pezsgő életét és a nyugalom oázisát. Csodálja meg ezt a gyönyörű otthont, amely a világhírű Gellért Fürdő szomszédságában helyezkedik el, Újbuda szívében.

Az ingatlan elhelyezkedése egyszerűen tökéletes - mindössze néhány lépésre van a tömegközlekedési csomóponttól, így könnyedén elérheti a város bármely részét. A Gellért-hegy, a Szabadság-szobor és a Duna-part mind gyalogosan megközelíthetőek, így a természet és a város egyensúlyát élvezheti.

A lakás tágas és jól elrendezett, ideális választás egy párnak vagy egyedülállónak. Kínál egy hálószobát és egy nappalit, valamint egy fürdőszobát nagy káddal és külön WC-vel. A teljesen felszerelt konyha minden kulináris kalandhoz alkalmas, és az összes bútor és berendezés már az Ön rendelkezésére áll.

Amellett, hogy a lakás minden kényelmet és kényelmes helyet kínál, környezete sem marad el. A Bartók Béla úton rengeteg étterem, kávézó, bár és üzlet található, így az étkezés és a vásárlás soha nem lesz probléma.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy otthont találjon ebben a hangulatos és nyugodt lakásban, ahol a város minden kényelme és a természet szépsége összeolvad. Hívjon minket még ma, és tegyen egy lépést álmai otthona felé!

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok