+36 (30) 2 173 004

Budapest - Eladó Lakás

Elhelyezkedés
XI. kerület, Lágymányos, Kende utca
Alapterület
135 m2
Irányár
175.000.000 Ft
Hirdetés azonosító
311876

LUXUS ÉS ELEGANCIA A VÁROS SZÍVÉBEN

Leírás

LUXUS ÉS ELEGANCIA A VÁROS SZÍVÉBEN

Újbudán 1910-ben épült, ám rendszeres felújításoknak köszönhetően kitűnő állapotban lévő házban várja új lakóit ez az álom otthon. Az itt lakók igényesek a környezetükre és ez meglátszik a házon.

A lakásba lépve azonnal megragad az otthonosság, a kényelem, a luxus és a harmónia érzése. Minden négyzetmétere , a praktikumon túl , szívből, lélekből megalkotott, a sok-sok apró, finom részlet egy barátságos, meleg egésszé áll össze.
3.5 m-es belmagasság, tágas terek, jó elosztás (a mellékelt alaprajz jól mutatja). Az érkezőt rögtön egy színes ólom üvegablak látványa fogadja, amit iparművész tervezett és a az előszoba konyha falába van építve és gyönyörű.

A 135 nm-es lakás az 5 emeletes liftes ház 1. emeletén függőfolyosóról nyílik, így könnyedén megközelíthető. Az otthonba lépve azonnal érezni fogja az otthonosságot és a kényelmet, minden négyzetmétere szívvel-lélekkel megalkotott.

A konyha AEG készülékekkel felszerelt és ez garantálja a színvonalat. A 4 tágas, napfényes szoba, két fürdőszoba, külön mosdó, mindenkinek kényelmes készülődést vagy pihenést biztosít. A hangulatos sarokkandalló pedig igazi melegséget ad a téli estéken.

A lakás két tágas hálószobával rendelkezik, gardrobszekrénnyel felszerelve, valamint duplakomforttal és déli fekvésű nappalival, aminek erkélyén reggel kávézhatunk és megtervezhetjük a napunkat.

A jó közlekedés mellett a parkolás sem jelent gondot, hiszen bérelhető parkolóhely elérhető az Alléban.

Műszaki adatok: klimatizált szobák, 3 kamrás műanyag ablakok, motoros redőny, bekötött riasztó.

Kifejezetten jó befektetés, családoknak is ideális és vállalkozóknak is kiváló a lokáció miatt, minden könnyen elérhető Műegyetem, Belváros, Gellért-hegy tömegközlekedéssel és gépjárművel egyaránt.

Ne habozzon, ez az otthon lehet az Ön álmainak a valóra váltása! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Az ingatlan elhelyezkedése

Kapcsolati adatok

Szabó Ágnes

Szabó Ágnes

Értékesítő

+3670-4546741-

lakaskulcs2@gmail.com

Érdeklődjön az ingatlanról, e-mailben!

Hasonló ingatlanok